Find det perfekte setup til dit hjemmekontor

18. marts 2022 By hunderupdesign

Hjemmekontoret er efterhånden blevet fast inventar i de fleste danske hjem. Nogle vælger at få indrettet et decideret rum som kontor, mens andre nøjes med at opsætte en arbejdsplads dér hvor der er plads i de eksisterende rum. Fælles for alle hjemmearbejdspladser er det dog, at de har til formål at sikre gode arbejdsbetingelser selv når man ikke befinder sig på kontoret. I dag kan man finde kontormøbler til hjemmearbejdspladsen hos masser af forskellige forhandlere. Nogle vælger at købe i fysiske butikker, mens andre handler online, hvor fragten ofte er billigere og man helt selv kan sammensætte de rette produkter. Et godt setup i hjemmet behøver desuden heller ikke at koste en formue, man kan faktisk få kontormøbler af ekstremt høj kvalitet til rigtig gode priser.

 

Det måske vigtigste møbel til kontoret i hjemmet er et godt gammeldags hæve sænkebord. Hæve sænkebordet sikrer at du kan indtage forskellige positioner som arbejdsdagen skrider frem, og dermed undgår unødig belastning på din krop f.eks. ved at sidde ned i mange timer ad gangen. Med et hæve sænkebord er du desuden sikker på at bordet kan indstilles til den rette højde, så du ikke behøver at nøjes med f.eks et spisebord, som jo ikke er lavet til at man sidder og arbejder i timevis hver dag. Med et tryk på en knap kan bordet indstilles til den helt rigtige højde, uanset hvem der bruger bordet, og hvornår det bruges. 

 

Hæve sænkeborde består af flere forskellige elementer, som næsten alle kan personliggøres og sammensættes til at matche lige netop dit hjem og dine behov. Først og fremmest skal du have valgt den helt rigtige bordplade. Bordpladen er dét element der bestemmer hvor meget plads bordet optager. Du skal derfor i hvert fald være opmærksom på størrelsen af bordpladen, i forhold til hvor meget plads du har til rådighed. Derudover kan du sørge for at vælge den rette form på bordpladen. Mange vælger den klassiske rektangulære bordplade, der ser godt ud, næsten uanset hvor den bliver placeret. Men du kan også vælge en bordplade med center udskæring, eller en lidt mindre én med trekant-form der kan placeres i et hjørne, og derfor ikke optager særlig meget plads. 

 

Udover formen og størrelsen på bordpladen, kan den ofte også vælges i masser af forskellige farver og materialer, så bordet også kan se godt ud sammen med den eksisterende indretning. Mange vælger klassiske farver som eg, bøg eller hvide eller grå bordplader, som passer til det meste. Men du kan også sagtens vælge mere spændende farver som gør hæve sænkebordet lidt mere interessant at kigge på.

 

Udover bordet, skal du også have fat i en god kontorstol til hjemmekontoret. Stolen sikrer at du sidder ordentligt under arbejdet, så du undgår unødig belastning af din krop.

Køb dine kontormøbler til hjemmekontoret online, hvor leveringen er hurtig og ikke koster meget.