Mangler din virksomhed frokostordninger?

26. januar 2020 By Redaktion

Sommetider er virksomhederne ikke store nok til at have en kantine, hvor der er eb mandfolk til at lave maden. Man medbringer i stedet selv madpakker, men den løsning er slut nu. Ligesom du kan bestille catering & mad ud af huset, er det altså også en mulighed indenfor frokostordninger, det er samme princip, blot for virksomhederne i stedet.

Mad ud af huset/ frokostordninger sådan fungerer det?

Mange bestiller deres mad fordi de har større arrangementer eller også bare fordi de ikke har overskud til at lave mad til familien. Med mad ud af huset har du mulighed for at slappe af imens maden kommer ind ad døren til dig, behovet for at dække på bordet kræves dog. Der er utrolig mange muligheder, selv på en hverdag kan det bidrage til din trætte dag. Du kan nemt sammensætte lige den menu du Aller helst vil have. Catering er det samme som det vi kalder for mad ud af huset, der er rig mulighed for at prøve en masse forskellige restauranter fordi at cateringen er et sted i Herning. Der er mad fra køkkener som dansk mad, gourmetmad, nordisk mad, spansk mad & buffet.

Men mad ud af huset er ikke kun for hjemmearrangementer, du kan nemlig med samme koncept bruge det i din virksomhed. Evt. skriv op hvor mange fra dag til dag der vil spise med, og bestil fra forskellige restauranter. Så find frokostordninger her.

Hvordan kan i få det til at fungere?

For at i undgår madspild, så lav fra uge til uge en kolonne hvor folk kan skrive hvis de vil spise med, og bestil fra uge til uge. Virksomhederne vil så komme ud med maden til jer. Og i kan selv spise det og lign. I kan evt. lave spørgeskema om hvad i kunne tænke jer, da der er mange forskellige muligheder.