Sådan finder du populære ideer til indvendige døre

20. januar 2020 By Redaktion

Der er så mange forskellige døre du kan vælge imellem, når det kommer til renovering og nyt hus. Det vigtige er dog at du følger dit hjerte når det gælder indretning, og specielt med vinduer+døre. Udover at følge dit hjerte, skal du også kigge på kvaliteten af det materiale du vælger at benytte. For nogle gange kan det være en dårlig kvalitet, som ikke altid er det bedste for din økonomi, og ikke mindst din bolig.

Du kan køre newyorker stilen

Det er blevet så forbandet populært med newyorker stilen. Når det kommer til små ruder med sorte lister. Der er bare intet bedre, om så det er til en skillevæg, i brusekabinen eller som en indvendig dør, det er helt lige meget. Det er helt op til dig/jer, hvordan i vil benytte jer af lejligheden. Men det er blevet mere og mere populært blandt danske stilfulde hjem, dem som benytter sig af evighedsbuketter, og de ting som var populære før i tiden. Så det er noget som er blevet taget op, og oftest kvinders ide. Du kan finde indvendige døre her.

Trædøre til din bolig

Trædøre er nogle af de døre der er mest udbredt i danske hjem, og ikke mindst i udlandet også. Ikke kun pga. den billige producent, men også fordi de er enkle og ser godt ud. Trædøre kan både fås i almindeligt look, men også hvor det er spånplader, og hvor der så er en blankoverflade i farve som der ønskes.

Glasdøre er det noget for dig?

Glasdøre er også en mulighed når det gælder indvendige døre, dog er de skrøbelige, og kræver vinduespudsning, ligesom vinduerne kræver. Så hvis du/I har små børn eller kæledyr er det ikke det smarteste, i og med I skal pudse døren flere gange, og det ikke kan holde til at der bliver kastet diverse ting på døren.