Hvordan slipper man af med myrer i haven?

25. april 2022 By hunderupdesign

Har du også fået myrer i haven? Det kan være noget så irriterende, og det kan hurtigt ødelægge følelsen af, at man kan sidde ude i sin have og hygge sig. De små kræ kan kravle op ad ens ben, og alle der har prøvet det, ved hvor ubehageligt det er. Vil du også gerne komme myrerne til haven i til livs? Så læs med her, hvor der kommer gode tips til, hvordan du kan gøre.

Første metode: Vand

Men hvad kan man så gøre, når man skal bruge myregift udendørs? Jo, der er tre gode metoder. Den første metode handler om at irritere myrerne væk fra deres hjem. Dette kan man gøre ved at blive ved med at hælde vand på deres hjem omkring 14 dage i træk. Myrerne vil blive irriteret over, at deres hjem bliver ved med at blive ødelagt, og derfor vil de til sidst rykke væk.

Anden metode: Myregift

Du kan også vælge at købe myregift i supermarkeder. Dette kan man både få på spray, eller man kan få det som lokkedåser, hvor myrer går ind i dåsen og dør.w

Tredje metode: Hjemmelavet gift

Du har også mulighed for at lave din egen myregift. Dette kan du gøre ved at blande flormelis med kartoffelmel. Myrerne vil blive lokket af sukkeret og begynde at spise, men de kan ikke tåle kartoffelmos, og derfor vil de dø. Man kan også vælge at blande gær og flormelis. Myrer vil ikke blive tiltrukket af sukkeret, men deres maver eksploderer, når de spiser gør, og derfor dør de. Der er altså flere ting, du kan gøre for at få myrerne væk. Hvis du gerne vil vide mere, så skal du læse med hos bygoghus.dk. Hos bygoghus.dk – dit online byggemagasin, kan du lære meget mere om gør-det-selv projekter og få gode tips.