Om mig
Billede af Heidi Hunderup

Mit navn er Heidi Engel Hunderup

Og jeg brænder for at designe og være kreativ

 

Faktisk kan jeg slet ikke lade være. Det at finde på nye ting eller nye måder at kombinere det allerede kendte på, er lige så naturligt for mig som at trække vejret. Samtidig fylder det mig med glæde og energi, når jeg har mulighed for at være kreativ.

 

Hunderup Design er min måde at nå ud til omverdenen på og shoppen er opstået som et naturlig forlængelse af mine kreative projekter. Den er mit lille fristed, hvor jeg har mulighed for at prøve nye ting og ideer af. En del af mine varer er unikavarer og sådan vil det blive ved med at være, da det er sjovt og udfordrende at skabe noget der er unikt.

Maske i Venedi stil

Om Hunderup Design

Hunderup Design er en lille hobbyvirksomhed, som ejes og drives af Heidi Hunderup. Jeg har ikke noget CVR. nr. og er p.t. heller ikke forpligtet til at inddrive moms. Men jeg følger de gængse regler for returret, reklamation m.m.

Fra julenisser til smykker

 

Min kreativitet har udviklet sig siden jeg var barn, hvor jeg designede fine kjoler til mine Barbie dukker og lavede møbler af tændstikæsker. Senere hen har jeg prøvet kræfter med stoftryk, silkemaling, hækling, grønlandske perlehalskæder og meget andet.

 

Hos Hunderup Design finder du derfor mange forskellige ting lige fra smykker til masker, dekorationer og julenisser.

 

Jeg har aldrig været bange for at prøve noget nyt og finder stadig stor glæde og fornøjelse ved at eksperimenter med forskellige farver og materialer.

 

Det betyder også, at der jævnligt dukker nye spændende ting op i min webshop.

 

 

Personlige produkter

 

Alle varer i shoppen er fremstillet i hånden, enten helt fra bunden eller ved hjælp af halvfabrikata.

Jeg er meget kræsen med valg af leverandører (specielt til smykkedele) og køber derfor størstedelen af mine materialer i Danmark. De resterende materialer bliver købt i Sverige, Tyskland, England og Holland.

Smykker

Jeg fremstiller smykker til både mænd og kvinder i mange forskellige stilarter, lige fra det klassiske til det mere moderne og farvestrålende. Jeg har også temasmykker som f.eks. gamer armbånd, karate armbånd og survival armbånd.

 

Mine materialer spænder vidt og inkluderer

f.eks. læder, skind, forsølvet eller forgyldt kæde, wire, paracord, halvædelsten, glasperler, metalperler, lerperler m.m.

 

Du kan læse mere om de enkelte smykker i produktbeskrivelserne i webshoppen.

Home Decor

Udsmykning på den fede måde

En smuk dekoration fremstillet af en gammel bog eller en unik maske inspireret af det smukke Venedi. Du finder begge dele og meget mere hos Hunderup Design.

 

Jeg lader mig både inspirere af hverdagen og af alle de smukke steder jeg besøger i forbindelse med ferier og udflugter.

 

Nogle gange benytter jeg udelukkende nye materialer og andre gange benytter jeg gamle ting, som jeg har fundet på et loppemarked. Men uanset hvad, så kan du være sikker på at udsmykningen er skabt med hjertet.

En sjov lille historie

 

Da jeg lavede min første bogdekoration, var jeg så ivrig efter at komme i gang, at jeg fik taget den forkerte bog. I stedet for en gammel brugt bog, havde jeg taget min nye Stephen King bog, som jeg kun manglede at læse et enkelt kapitel i.

 

Jeg har stadig dekorationen og har aldrig fået læst slutningen på en ellers rigtig god bog.

 

Bøger og digte

 

Det fede ved at skrive bøger og digte er, at man kan lade fantasie folde sig helt ud. Alt kan lade sig gøre i en bog og man er ikke begrænset af fysike love, penge eller andre dagligdags ting og det giver nogle helt unikke muligheder, som gør det sjovt og meget givende at skrive.

 

Jeg skriver primært børnebøger, men har også planer om at skrive andre ting.

Det arbejder jeg på...

 

I øjeblikket arbejder jeg på endnu en børnebog, denne gang for de 10-14 årige.

 

Men jeg har også planer om at udgive en række hobbybøger, som kommer til at dække emner som smykker, dekorkationer, påskepynt og julepynt.

Årstidspynt og bordpynt

Skal der være fest, så lad der være fest.

 

Og til en fest skal der typisk være et smukt pyntet bord, gerne et som afspejler de person festen holdes for.

 

Jeg har lavet bordpynt til en del fester med alt lige fra helt klassisk bordpynt, til Elvis pynt og karate pynt.

 

 

Årstidpynt der skaber glæde

 

Jeg er vild med jul og derfor undrer det nok heller ingen, at julenisser og andet julepynt er en del af mit sortiment.

 

Halloween har jeg også taget til mig, da det giver en glimrende undskyldning for at give en elles grå måned lidt spræld og farve.

KREATIVITET MED HJERTET

Kontakt@hunderupdesign.dk