Guide til den perfekte havefest

30. juni 2020 By Redaktion

Det er endelig tiden for ture til stranden, picnic i parken og ikke mindst sjove havefester. Det er som om, at alle bliver lidt gladere og mere frie om sommeren. Derfor er det helt oplagt at fejre det med en havefest. Hvis du gerne vil arrangere en havefest for dine venner eller familie, kan du få en guide til det her.

Gør din have klar til fest

Din have spiller en rigtig stor rolle til en havefest, så det er naturligvis vigtigt, at den er helt klar. Du kan f.eks. sørge for at fjerne alt unødvendigt rod. Det kan være, at dine haveredskaber står fremme, eller at børnenes havelegetøj ligger rundt omkring. Hvis du fjerner den slags, er din have helt ryddet og klar til havefest. Du kan ligeledes sørge for, at din terrasse er klar. Find dine havemøbler frem og sæt et par lanterner ud, der kan give lys om aftenen. I bund og grund handler det bare om at gøre din have hyggelig og indbydende.

Byd dine gæster velkommen med noget koldt at drikke

Der er ingen havefest uden lækre og kolde drikkevarer. Det er derfor også en god måde at byde dine gæster velkommen på. Hvis du har velkomstdrinks klar, kan dine gæster med det samme mærke, at du har gjort noget ud af det. Du kan kaste dig ud i at lave nogle sommercocktails eller servere et godt glas hvidvin. Du kan finde lækker hvidvin hos uhrskov-vine.dk.

Find dine gamle havespil frem

Når dine venner eller familie er samlet, er det rigtig hyggeligt at konkurrere i nogle havespil. I hvert fald er det noget, der kan sætte godt gang i stemning og få folk op af stolene. Hvis ikke du allerede har nogle havespil, kan du hurtigt finde nogle i diverse forretninger. Du kan f.eks. lede efter Crockett, Kongespil, Golf21 el.lign.